Vam je prispevek všeč?

Direktor Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka mag. Matjaž Eržen je posredoval nove informacije za uporabnike, tokrat za mlade bralce, saj bo po praznikih, od torka, 14. aprila 2020, dalje na voljo tudi izposoja gradiva za osnovnošolce.

Navajam njegovo sporočilo:

»Nove informacije za porabnike:

  1. Izposojamo gradivo – naslove po seznamih, ki so jih poslali učitelji in navedle šole. S tega seznama lahko vsak bralec izbere največ 2 naslova! Bralec lahko tudi sam predlaga od 2 do 4 naslove knjig za lastno branje z oddelka za otroke in mladino.
  2. NAČIN: bralci na e-naslov info@knjiznica-skofjaloka.si pošljejo svoje podatke (ime, priimek, številko izkaznice in telefonsko številko, na katero pokličemo, ko je gradivo pripravljeno) in seznam naslovov: 2 s seznama za šolo in od 2 do 4 naslove po lastnem izboru.
  3. Gradivo, naročeno prek navedenega e-naslova, bo pripravljeno za prevzem naslednji dan (od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro). Gradivo, naročeno po e-pošti od petka od 15. ure do ponedeljka do 8. ure zjutraj, bo na voljo v ponedeljek, o čemer vas obvestimo po telefonu.

O točnem času prevzema gradiva bomo bralce obvestili na navedeni telefon. Prevzem naročenega gradiva bo potekal pred vhodom v knjižnico – oddelkom za odrasle (Šolska ulica 6). Gradivo lahko pošljemo tudi po pošti, vendar bo moral stroške pošiljanja poravnati uporabnik po koncu izrednih ukrepov (paket do 2 kg = 2,5 evra).

  1. Izposojenega gradiva ne vračate do konca ukrepov – ni zamudnine!«

Foto: Vymaps

Vir: Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating