Vam je prispevek všeč?

Že 35. izvedba osrednje kolesarske prireditve na slovenskih tleh, maratona Franja, je postregla tudi z nekaj odličnimi uvrstitvami škofjeloških tekmovalk in tekmovalcev. Izpostavljam le najboljše, morda bom koga nenamerno izpustil, čestitam pa vsem, ki ste dosegli zastavljeni cilj in prečkali ciljno črto. Temeljno pravilo športa je (vsaj nekoč bilo), po Coubertinu: važno je sodelovati, ne zmagati.

Tako je na Velikem maratonu med moškimi v generalni razvrstitvi Primož Porenta (Bam.Bi) s časom 3;40:51,5 zasedel odlično 15. mesto. Med kolesarji škofjeloškega ŠD Koloka je bil na 32. mestu najvišje Andrej Draksler s časom 3;45:30,5.

V ženski konkurenci je Veliki maraton na robu deseterice končala mlada Lara Maretič (ŠD Koloka), o kateri sem nedavno že pisal, s časom 4;11:22,1. Mali maraton se je v moški konkurenci odlično razpletel za Miho Malusa (ŠD Koloka), ki je zasedel 13. mesto (2;26:48,4), med ženskami pa se je še bolj izkazala članica ŠD Koloka Maja Cvirn Činku, ki je bila s časom 2;47:41,8 peta.

Vsi rezultati letošnjega maratona Franja so na voljo TUKAJ.

Čestitke še enkrat!

Foto: FB ŠD Koloka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating