Vam je prispevek všeč?

Objavljam seznam odsotnosti in nadomeščanj zdravnic in zdravnikov v Zdravstvenem domu Škofja Loka med prvonovembrskimi prazniki.

Ambulanta Matije Urha, dr. med., spec. ginek. in porod. (Dispanzer za žene), bo zaradi letnega dopusta zaprta do petka, 2. novembra 2018. Za nujne primere ga nadomešča Milena Igličar, dr. med., spec. ginek. in porod., po svojem urniku.

Irena Gracar, dr. med., spec. pediatrije (Otroška ambulanta 5), bo odsotna v petek, 2. novembra 2018. Nadomeščanje bo po objavljenem urniku.

Ambulanta Andreje Stanonik Kafol, dr. med., spec. dermatovenerologije (Dermatološka ambulanta), bo zaradi letnega dopusta zaprta v petek, 2. novembra 2018.

Ambulanta medicine dela, prometa in športa Sabine Dietner, dr. med., spec. DMDPŠ (DMD in SA DMD), bo do nadaljnjega zaprta. V petek, 2. novembra, in ponedeljek, 5. novembra 2018, se v nujnih primerih obrnite na ambulanto NMP.

Zobna ambulanta za dijake in študente Karline Hribar Verbič, dr. dent. med. (Šolska zobna ambulanta), bo zaradi letnega dopusta zaprta do petka, 2. novembra 2018. V času njene odsotnosti je možno prvo pomoč dobiti v dežurni šolski zobni ambulanti po razporedu, ki je na oglasni deski zdravstvenega doma.

Mateja Muc Vidic, dr. dent. stom. (Šolska zobna ambulanta OŠ Mesto), bo zaradi letnega dopusta odsotna v petek, 2. novembra 2018. V času njene odsotnosti je možno prvo pomoč dobiti v dežurni šolski zobni ambulanti po razporedu, ki je na oglasni deski zdravstvenega doma.

Foto: Zdravstvene ustanove

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating