Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik, maserka, ki je med drugim skrbela tudi za uspehe vrhunske smučarske tekačice Petre Majdič in ki že vrsto let vodi telovadbo za hrbtenico, antistresno vadbo za prenovo telesa in duha ter oblikuje in vodi tečaje s področja osebne rasti, vabi na brezplačen 3-dnevni spletni tečaj »Masaža za domačo uporabo«.

Tečaj (s presenečenjem vred) bo potekal od ponedeljka, 25. januarja, do srede, 27. januarja 2021. Število mest je omejeno, zato vabljeni, da rezervirate zdaj. Prijavite se lahko TUKAJ. »Z dotikom do zdravja in boljšega počutja! Edinstvena priložnost, da sebi in svojim najbližjim pomagate sami, in to kar doma,« sporoča Petra Nartnik in še dodaja:

»Naučite se osnov ročne masaže in poskrbite za dobro počutje vas in vaših bližnjih. S tem boste omogočali sproščanje telesnih obremenitev ter večjo prekrvavitev in regeneracijo tkiv. Z nekaj osnovnimi prijemi lahko eden drugemu ali sebi olajšate občasne napetosti, takoj ko se pojavijo, ali še bolje, kot preventiva, da do njih sploh ne pride.

Praktično se boste seznanili z osnovnimi masažnimi prijemi različnih masažnih tehnik. Tečaj zajema masažo hrbta in vratu, masažo nog in samomasažo. Ne potrebujete nobenega predznanja. Na tečaj lahko povabite tudi osebo, ki vam bo za model pri učenju (masaža se bo izvajala na obleko). Zagotovite si blazino ali odejo na tleh in bodite oblečeni v lahka oblačila.«

Prijazno vabljeni!

Foto in vir: Petra Nartnik

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating