Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik prijazno vabi na brezplačen antistresni tečaj v sredo, 24. februarja 2021, ob 13. uri. Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite TUKAJ. Odvrzite stres in zadihajte; edinstvena priložnost, da pomagate sami sebi, vas spodbuja Petra Nartnik. V vabilu je zapisano še:

»Preproste metode, da odženete stres, se umirite in sprostite. Uporabljate jih lahko vsakodnevno in kjer koli. Mogoče ste si že kdaj rekli, tako ne gre več. Ste bili preutrujeni, brez prave moči ali volje. Še to in to, potem pa bo … ko bo … enkrat …

Zavedajte se, če sami ne boste v redu, ne bo v redu vse okoli vas. Bolj ko ste pod stresom, težje opravljate vsakodnevne naloge in obveznosti. Tudi vaši odnosi nihajo. Seveda ne zmorete dati tega, kar bi si želeli. Če to stanje traja dlje časa, imate občutek, da se pogrezate, in ste na dobri poti, da zbolite.

Naučite se nekaj preprostih vaj in trikov ter poskrbite za vaše dobro počutje. S tem boste omogočili sproščanje fizičnih in psihičnih obremenitev ter večjo pretočnost in lahkotnost vašemu telesu. Dovolite si zadihati polno, zaslužite si.

Ob prijav boste prejeli povezavo v zaprto facebook skupino, kjer bo potekal tečaj v živo v sredo, 24. februarja 2021, ob 13. uri (možen je tudi ogled za nazaj). Z vami bo dolgoletne izkušnje delila Petra Nartnik, ki je oblikovala antistresno vadbo za prenovo telesa in duha. Vrsto let se že ukvarja z masažo, vodi telovadbo za zdravo hrbtenico in oblikuje tečaje s področja osebne rasti.«

Foto in vir: Petra Nartnik

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating