Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik, terapevtka naravnega zdravljenja in maserka z nacionalno poklicno kvalifikacijo, vabi na septembrski začetek nove telovadne sezone. »Prejšnja se je prehitro zaključila, zato vsi že nestrpno čakamo,« je zapisala. Začetek 21. sezone telovadbe za zdravo hrbtenico bo v torek, 22. septembra, antistresne vadbe pa v sredo, 23. septembra 2020. Vabljeni, podrobnosti v nadaljevanju. Prijave in informacije: 041 873 612 ali TUKAJ.

Telovadba za zdravo hrbtenico

»Vadba za razgibavanje celega telesa s poudarkom na razgibavanju hrbtenice, viru življenja in povzročiteljici številnih težav. Vadba se prilagaja dinamiki skupine. Predznanje ni potrebno.

  • Sproščanje bolečin v hrbtenici,
  • splošno povečanje gibčnosti,
  • boljše počutje,
  • ohranjanje telesne vitalnosti.

Torek, 22. septembra 2020, ob 18.45 – lažja oblika; ob 20. uri – zahtevnejša oblika z elementi joge.

Četrtkove jutranje telovadbe letos ne bo.

Kje? Športna dvorana Poden, Škofja Loka (mini dvorana). S seboj prinesite svojo blazino.

Cena: 4 obiski 25 € (upokojenci 18 €) – velja 4 tedne od prvega obiska; 8 obiskov 40 € (upokojenci 30 €) – velja 8 tednov od prvega obiska.«

Antistresna vadba

»Antistresna vadba je neke oblike ženski krog, ženska srečanja, ki so še kako pomembna. V davnih časih so bili ženski krogi nekaj običajnega, posebni obredi, rituali …, ki so se prenašali z ženske na žensko in kjer so si ženske med seboj pomagale, negovale, bodrile, prepevale … Ženska energija je lahko zelo močna in ima posebno moč, če jo prav negujemo in usmerjamo.

Izvajajo se vaje za posamezne organe, za boljši energijski pretok, za samozdravljenje, za ozaveščanje svojega telesa in duha, za odpiranje srca, vodene meditacije, sprostitev, čas zase po prenatrpanih in stresnih dneh, notranje čiščenje, samomasaža, uglaševanje z univerzalno energijo, lažje joga vaje … Vaje so preproste, zelo učinkovite in vas razbremenijo, umirijo in notranje obogatijo. Bodite nežne s sabo. Podarite si lepše in polnejše dni in si vzemite čas zase, za vašega notranjega otroka, vašo dušo, ki sta eno.

Sreda, 23. septembra, od 17.30 do 18.45 in od 19.15 do 20.30 – obakrat obvezne predhodne prijave.

Kje: antistresni studio Šutna, do 7 oseb (navodila dobite ob prijavi).

Cena: mesečna karta 35 € / člani telovadbe 30 €.«

Foto: FB dogodka

Vir: Petra Nartnik

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating