Vam je prispevek všeč?

Če vas zanima, kaj se dogaja s Starološko tržnico, izvolite odgovor »tržničarjev«:

»Med poletnimi počitnicami smo si vzeli prosto, po Jurjevem semenju pa smo se ponovno zbrali in se družimo pri kapelici v Stari Loki, ob petkih med 14. in 17. uro. Se pa malce prilagajamo koledarju in zato nismo vedno tam 1. in 3. petek v mesecu. Mogoče ste že zapazili plakat, ki ga par dni pred dogodkom postavimo v bližino kapelice. Mogoče pa se dnevno ne vozite iz Stare Loke in zamudite opomnik. Zato vas vse zainteresirane želimo obveščati o datumu in ponudbi na tržnici.

V kolikor želite biti obveščeni o prihodnjih datumih tržnice v Stari Loki in njeni ponudbi in dogajanju, vas pozivamo, da izpolnite obrazec TUKAJ. Naprošamo vas tudi, da sporočilo posredujete svojim najbližjim in znancem, ki bi jim koristile informacije glede tržnice v Stari Loki.

Hkrati pa vas obveščamo, da se vidimo že ta petek, 30. novembra 2018, med 14. in 17. uro. Ponudniki se trudimo, da vam pomagamo najti domača, lokalna, okusna in pristna praznična darila. Pridite pogledat, kaj prazničnega pripravljamo cel teden. Zaenkrat načrtujemo, da bo tržnica v veselem decembru 14. decembra, 21. decembra in verjetno tudi 28. decembra 2018.«

Hvala »tržničarjem« za informacije, seznam ponudnikov pa najdete TUKAJ.

Foto: Kmetija Pr’ Šupc

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating