Vam je prispevek všeč?

Nadaljujem nizanje namigov za počitniške dejavnosti za otroke. Tokrat predlagam počitniška programa Društva prijateljev mladine (DPM) Škofja Loka med poletnimi počitnicami 2018 – Zabavne počitnice in Dobimo se ob pol desetih.

Zabavne počitnice so plačljivo počitniško varstvo, ki bo potekalo vsak dan od 26. junija do 31. avgusta med 7.30 in 16. uro in je namenjeno otrokom od prvega do tretjega razreda osnovne šole. Prijave so obvezne, število mest pa omejeno.

Dobimo se ob pol desetih pa so brezplačne počitniške dejavnosti, ki bodo potekale vsak dan (od ponedeljka do petka) od 26. junija do 31. avgusta med 9.30 in 12.30 in so namenjene otrokom od prvega do sedmega razreda osnovne šole. Prijave niso obvezne.

Zbirno mesto za oba programa je na igrišču za odbojko pri Osnovni šoli Jela Janežiča v Podlubniku, kjer so na voljo igrišča za odbojko na mivki in pokrit prostor za prostočasne dejavnosti, v bližini sta tudi zunanje igrišče Osnovne šole Ivana Groharja in dostop do Sore. V primeru dežja in hladnih juter je zbirno mesto v telovadnici Osnovne šole Škofja Loka-Mesto.

Kaj se bo dogajalo? Udeleženci se bodo kopali, gradili gradove iz mivke, plezali, igrali nogomet, odbojko na mivki, ustvarjali, hodili na izlete, se igrali vodne igre in obiskovali druge ustanove v občini.

Dejavnosti bodo organizirali in vodili animatorji Društva prijateljev mladine Škofja Loka. Ob določenih dnevih bodo dejavnosti pripravili zaposleni v Knjižnici Ivana Tavčarja, na Škofjeloškem gradu, rokodelci Centra DUO, v Razvojni agenciji Sora in v Večgeneracijskem centru Gorenjske.

Cena? Dejavnosti Dobimo se ob pol desetih s brezplačne in se nanje ni treba prijaviti. Cena dnevnega varstva programa Zabavne počitnice pa znaša 60 € tedensko in so zaradi omejenega števila (20 otrok) potrebne prijave. Rezervirati je mogoče le tedenski termin. Cena vključuje varstvo, program, obiske delavnic, kosilo, dopoldansko in popoldansko malico. Popusti: ob prijavi do 10 dni pred začetkom dejavnosti je cena 50 €, za dva ali več prijavljenih otrok pa je cena 50 € na otroka (oziroma 40 €, če je prijavljen do 10 dni prej).

Prijave za program Zabavne počitnice sprejemajo po e-pošti katrin.kopac@gmail.com ali telefonu 031/362-157 (Katrin Kopač) oziroma na obrazcu TUKAJ. Za vsak teden se je potrebno prijaviti najpozneje do četrtka teden prej. Program Zabavne počitnice bodo izvedli v primeru prijave vsaj osmih otrok. Oddaja otroka: med 7.30 in 9. uro, prevzem otroka: med 13.30 in 16. uro.

Foto: FB DPM Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating