Vam je prispevek všeč?

Še en odličen namig za kakovostno preživet zaključek poletnih počitnic.

Tečaji jahanja Kaj-Žar s Spodnje Luše 19 pri Škofji Loki vabijo otroke, mladostnike in ljubitelje konj na Poletni jahalni tabor. Drugi termin bo potekal med petkom, 24. avgustom, in torkom, 28. avgustom 2018, namenjen pa je otrokom med 7. in 14. letom starosti, po dogovoru s starši so dovoljena minimalna starostna odstopanja.

Kaj vse se bo dogajalo? Jahanje v maneži, jahanje po terenu, športne in družabne igre s konji, kopanje, učenje preživetja in orientacije v naravi, oskrba konj, športne igre v naravi, lov na zaklad, adrenalinski park, tematske igre v sklopu spoznavanja in sodelovanja z vrstniki, pohod na enega od okoliških hribov, vožnja s kočijo … In novost: taborjenje ob bazenu!

Za prijave in dodatne informacije pokličite na 040 900 489 (Rok) ali pišite na info@tecaji-jahanja.com.

Še nekaj besed o Tečajih jahanja Kaj-Žar? S konji se ukvarjajo že več kot dve desetletji in se lahko pohvalijo z obilico znanja in izkušenj, ki ju premorejo v konjeništvu. Konjem ponujajo miren življenjski prostor, v katerem se najbolje počutijo. Ekipo na čelu z Rokom Bernikom, vodjo jahalne šole, licenciranim inštruktorjem in kočijažem, sestavljajo strokovno podkovani člani, ki jih krasi oseben stik s soljudmi.

Foto: Tečaji jahanja Kaj-Žar

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating