Vam je prispevek všeč?

Zavod za šport Škofja Loka in Športna zveza Škofja Loka v času letošnjih zimskih počitnic, torej v prihajajočem tednu, pripravljata sklop zanimivih programov za otroke pod skupnim imenom »Zimsko veselje«. Objavljam nekaj predlogov.

DOBIMO SE OB POL DESETIH

V času zimskih počitnic, od ponedeljka, 17. februarja, do sobote, 22. februarja 2020, Društvo prijateljev mladine Škofja Loka za otroke od 1. do 7. razreda pripravlja počitniške dejavnosti »Dobimo se ob pol desetih«, ki bodo potekale v prostorih Osnovne šole Škofja Loka-Mesto (vhod skozi telovadnico).

Za otroke pripravljajo športne in zabavne družabne igre, veliko ustvarjalnih delavnic, izdelavo pustnih mask in pustno rajanje. Program poteka med 9.30 in 12.30. Udeležba je brezplačna.

Otroci naj bodo oblečeni primerno za dejavnosti v telovadnici in ustvarjanje. Obvezno naj imajo s seboj šolske copate/superge za notranje prostore.

Za vprašanja so dosegljivi na e-naslovu dpm.skofjaloka@gmail.com ali na 031/362-157 (Katrin Kopač). Program sofinancirajo Zavod za šport Škofja Loka, Občina Škofja Loka in donatorji.

Foto: OŠ Škofja Loka-Mesto

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating