Vam je prispevek všeč?

Podjetje Rihter, specializirano za izdelavo montažnih hiš in objektov po meri kupca, vabi danes, v petek, 8. novembra, med 12. do 17. uro in jutri, v soboto, 9. novembra 2019, od 9. do 17. ure, na Dneva odprtih vrat oziroma ogled skoraj nič-energijske montažne hiše 116 v Škofji Loki.

Podjetje bo predstavilo hišo, ki je kljub majhni kvadraturi (116 kvadratnih metrov) primerna za ugodno bivanje štiričlanske družine. Poleg večjega bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico ima dve otroški sobi, spalnico z lastno kopalnico in garderobo ter utility. Dnevni prostor povezuje hišo z vrtom in nudi neposreden stik z naravo, kjer lahko družina preživlja prosti čas na čudoviti terasi. Svetlobo prostoru dajejo velike steklene površine na jugu, ki omogočajo optimalni izkoristek sončne energije pozimi in s tem dodatno povečajo energetsko varčnost objekta.

Vsi materiali, uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, sledijo pa načelom trajnostne gradnje za zdravo, varčno in udobno bivanje. Hiša izpolnjuje vse zahteve za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Ekosklada. Na voljo je le še nekaj prostih mest, predvsem v petek, zato pohitite s prijavo.

Foto: Rihter

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating