Vam je prispevek všeč?

Poročal sem že (TUKAJ) o poletnih novostih v Pravljični deželi Gorajte, tokrat pa o sveži ponudbi z obrobja Škofje Loke nekoliko podrobneje.

Poletne pravljične predstave:

Poletna pravljična dežela odpira vrata v nedeljo, 7. junija 2020. Pravljični junaki bodo otroke zabavali prav vsako nedeljo s predstavo ob 16. in 17. uri. Skozi simpatično predstavo jih bo vodil animator in poskrbel, da bo to pravljično doživetje ostalo otroku v nepozabnem spominu. Domišljijo bo burilo vsaj 10 pravljičnih junakov. Vstopnina: družinska vstopnica (do 5 članov – 2 odrasla + 3 otroci) 20 €; dodatne ali posamezne vstopnice 10 € odrasli, 5 evrov otrok. V primeru dežja predstave odpadejo.

Rojstnodnevna zabava:

Praznovanje za vašega otroka in njegove prijatelj(ic)e v ambientu gozda. Vabljeni na 3-urno praznovanje pod vodstvom in mentorstvom animatorja. Od ponedeljka do nedelje (ura praznovanja po dogovoru). V prečudoviti Pravljični deželi Gorajte bo vaš otrok doživel nepozabno praznovanje svojega rojstnega dne. Tri ure se bodo otroci skupaj z živimi pravljičnimi liki, v ličnih kostumih, sprehajali skozi vrsto pravljic, se gibalno zabavali ob nalogah pri iskanju skritega zaklada in burili otroško fantazijo ob številnih dogodivščinah, ki jih bodo doživeli na poti skozi čarobni svet pravljic. V pravljičnem gozdičku otroci dan preživijo v svetu pravljic, iger in zabave. Starši poskrbijo za hrano in pijačo, ki jo animator(ji) v času dogodka razdeli(jo) med otroke, ali po dogovoru to zaupajo organizatorju. Kontakt: 041/214-858 (Danica Kordež) ali nika.komerc@gmail.com. Cena: 10 €/otroka (brez hrane in pijače).

Organiziran ogled za šole in vrtce:

Od ponedeljka, 1. junija 2020, so organizirani od 1- do 4-urni pravljični dogodki za šole, vrtce in večje zaključene skupine po predhodni najavi. Kontakt: 041/214-858 (Danica Kordež) ali nika.komerc@gmail.com. Po dogovoru poleg ogleda tudi možnost priprave malice in napitkov. Cene po dogovoru – glede na število obiskovalcev in zahtevnosti programa.

Foto in vir: FB Pravljična dežela Gorajte

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating