Vam je prispevek všeč?

Z Območne obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) Škofja Loka so potrdili, da ujma pretekle dni ni prizanesla niti številnim podjetjem na Škofjeloškem. Narasle vode so povzročile nepopravljivo škodo na številnih poslovnih objektih, strojih, opremi, zalogah materiala in končnih izdelkih. Posledično so se podjetniki in obrtniki znašli pred velikimi izzivi, ki jih še otežuje poškodovana infrastruktura.

Preberite tudi: [GOSTUJOČE PERO] Pomoč podjetjem pri urejanju pravnih vprašanj v času poplav

Tudi OOZ Škofja Loka si prizadeva po najboljših močeh pomagati vsem prizadetim obrtnikom in podjetnikom na Škofjeloškem, zato bo na svoji spletni strani (TUKAJ) na enem mestu zbirala informacije o trenutnem stanju v gospodarstvu in o ukrepih, ki jih bo država sprejela za omilitev posledic te nesreče. Ne glede na članstvo v zbornici je možno do zbranih informacij dostopati TUKAJ.

»Vabimo vas, da na OOZ Škofja Loka posredujete povratne informacije o ocenjeni škodi in prvih posledicah v gospodarstvu na območju občin Škofja Loka, Železniki, Gorenja vas-Poljane in Žiri. Obrazec za prijavo škode je na voljo TUKAJ. Rok za oddajo je sreda, 16. avgust 2023,« pojasnjujejo z OOZ Škofja Loka.

Za morebitna dodatna pojasnila so dosegljivi na telefonskih številkah 04/50-60-200 ali 041-441-098. »V teh zahtevnih časih vas spodbujamo, da ostanete povezani in podprete enotnost. Povezani smo močnejši,« še poudarjajo v Območni obrtno-podjetniški zbornici Škofja Loka.

Vir in foto: OOZ Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating