Vam je prispevek všeč?

Za lepo gesto pomoči ljudem, prizadetih v poplavah, se je odločil tudi škofjeloški organizator prireditev, iDogodek, ki je že sredi meseca odprl Dobrodelno dražbo za podpisan dres košarkarskega ali nogometnega asa Luke Dončića ali Jana Oblaka.

Začetna cena posameznega dresa je 250 €, minimalen dvig cene pa je 10 €. Pravila sodelovanja: pod FB objavo TUKAJ komentirajte, za kateri dres sodelujete in koliko ste zanj pripravljeni donirati. Primer: DONČIĆ 300 € in/ali OBLAK 300 €.

Celoten znesek z dražbe bo namenjen za pomoč ljudem, ki so jih prizadele avgustovske poplave. Pa pohitite, kajti dražba se zaključi že jutri, v četrtek, 31. avgusta 2023, ob 20.59. Čestitke iDogodku za plemenito gesto!

Isti organizator sporoča, da bo 1 € od vsake prodane vstopnice za »Hip hop večer: Murat & Jose, Trkaj, Nipke, Drill, Ezra«, ki bo v okviru festivala »Pisana Loka« v soboto, 2. septembra 2023, ob 20. uri na Škofjeloškem gradu, doniral za pomoč Škofji Loki po obsežnih poplavah.

Ravno tako se je ekipa iDogodka soglasno odločila, da bo donirala celotno napitnino, ki jo je zbrala na dosedanjih dogodkih in ki jo bo zbrala tudi na »Hip hop večeru«, za katerega so vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih Moje karte in prek spleta TUKAJ. Bravo in poklon!

Vir in foto: iDogodek

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating