Vam je prispevek všeč?

Eden od načinov, kako pomagati prizadetim v nedavni ujmi, ki je povzročila ogromno škode tudi v Škofji Loki z okolico, je udeležba na »Dobrodelnem koncertu za obnovo domov in pomoč prizadetim v poplavah na Škofjeloškem«.

Koncert, ki ga organizira Agencija Koncerti in ga podpiramo tudi »Loške novice«, bo v četrtek, 21. septembra 2023, ob 20. uri v Športni dvorani Trata v Škofji Loki. Voditelja večera bosta Monika Tavčar (TV Slovenija) in Nejc Jemec (Val 202).

Na njem bodo nastopili številni lokalni izvajalci, ob Janu Plestenjaku še Tomaž Hostnik, Jaka Strajnar, Raubarji, Aco Biščevič in Glasbena šola Škofja Loka, med gosti pa bodo Nina Pušlar, Pero Lovšin, vokalist Big Foot Mame Grega Skočir in Ansambel Saša Avsenika.

»Pridružite se nam na nepozabnem glasbenem dogodku, na katerem se bomo združili v imenu solidarnosti in pomagali prizadetim v avgustovskih poplavah na Škofjeloškem. Skupaj bomo dvignili glasove in zbirali sredstva za obnovo hiš, ki so utrpele nepopravljivo škodo.

Večer bo popestrila vrhunska glasba, ki bo prepletala različne žanre in prinašala neponovljivo glasbeno doživetje. Vabimo vas, da se prepustite ritmom in melodijam, ki nas združujejo v enotnem cilju – skupaj narediti korak k obnovi naše skupnosti.

Pridružite se nam in pomagajmo tistim, ki potrebujejo našo podporo – vaš prispevek šteje!« je zapisano v vabilu. Vstopnice za koncert bodo na voljo od ponedeljka, 21. avgusta 2023, na prodajnih mestih mojekarte.si in Petrola Slovenije. Lepo vabljeni, združimo prijetno s koristnim!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating