Vam je prispevek všeč?

Ta teden bosta imela vsaj dva koncerta v Škofji Loki dobrodelno noto in bosta tako pomagala prizadetim v nedavni ujmi.

Kavarna in slaščičarna Homan vabi danes, v sredo, 9. avgusta 2023, ob 18. uri na nov »Homanov glasbeni večer« s Triom Lumi.

Gre za vznemirljiv mednarodni sestav, ki na simpatičen način združuje ljudsko glasbo, klasično znanje igranja na godala in hudomušnost pri izvedbi.

Izvajalci in tehnična ekipa koncerta se odpovedujejo honorarju, ki bo namesto njim namenjen pomoči tistim, ki so utrpeli največjo škodo, pri zagotavljanju njihovih nujnih potreb. Kavarna Homan bo prispevala izkupiček koncerta.

V primeru neviht ali padavin bo dogodek prestavljen/odpovedan. Prijazno vabljeni!

Jutri, v četrtek, 10. avgusta 2023, pa bo ob 20. uri dobrodelen tudi »Grajski večer« na terasi Grajske kavarne Škofja Loka s pevko in flavtistko Tinkaro Kovač.

V želji pomagati skupnosti in olajšati stiske prizadetih so se odločili koncert dobrodelno obarvati: ves izkupiček od prodaje vstopnic bo namenjen pomoči tistim, ki so utrpeli največjo škodo, in zagotavljanju njihovih nujnih potreb.

»Z vašo podporo si prizadevamo narediti vsaj majhen korak k ponovni vzpostavitvi normalnega življenja za tiste, ki so bili tako tragično prizadeti,« sporočajo iz Grajske kavarne.

Vstopnino si je možno zagotoviti na dan dogodka s poljubnimi prostovoljnimi prispevki. Toplo vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka in FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating