Vam je prispevek všeč?

Še ena lepa gesta ob poplavah v Škofji Loki, za katero so tokrat poskrbeli mladi.

Reteški animatorji so namreč včeraj, v soboto, 5. avgusta 2023, od 10. do 18. ure in še danes, v nedeljo, 6. avgusta 2023, do 14. ure pripravili brezplačno varstvo za otroke, ki jih je prizadelo neurje, ali pa bi njihovi starši radi pomagali prizadetim, pa zaradi težav z varstvom tega ne morejo.

Animatorji so poskrbeli tudi za malico in vsaj malo pijače, varstvo v KUD Reteče pri Škofji Loki pa so lahko ponudili 40 otrokom. Zahvala in poklon mladim za nesebično dejanje, bravo!

Z lepo gesto pa so se izkazali tudi v Društvu prijateljev mladine Škofja Loka, ki otrokom iz družin, ki so utrpele škodo ob ujmi, v prihodnjem tednu – od ponedeljka, 7. avgusta, do petka, 11. avgusta 2023, omogoča brezplačno varstvo na OŠ Ivana Groharja v Škofji Loki.

»Da se boste starši, ki ste utrpeli škodo, lahko posvetili obnovi, bomo za otroke, stare od 6 do 11 let, iz družin, ki so jih prizadele poplave, organizirali brezplačno varstvo.

Možna je udeležba na obeh programih: »Dobimo se ob pol desetih« (od 9.30 do 12.30, s kosilom ali brez) ali »Zabavne počitnice (od 7.30 do 16. ure, z organizirano prehrano). Ker moramo obroke naročiti, prijave za ponedeljek zbiramo TUKAJ do nedelje, 6. avgusta 2023, do 16. ure. Število mest je omejeno.«

Hvala in poklon tudi DPM Škofja Loka za srčno gesto!

Vir: FB Retečan Ka in FB Društvo prijateljev mladine Škofja Loka

Foto: FB Retečan Ka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating