Vam je prispevek všeč?

Občina Škofja Loka obvešča uporabnice in uporabnike Kidričeve ceste, da bodo od torka, 9. junija 2020, od 3. ure do predvidoma sobote, 13. junija 2020, do 22. ure na odseku Kidričeve ceste med prehodom za pešce pri Gorenjski banki in sredino klanca pri kapucinski cerkvi potekala gradbena dela (ureditev jaškov, robnikov, rezkanje obstoječega asfalta in preplastitev).

Rezkanje bodo delavci začeli v torek, 9. junija 2020, v nočnih urah in predvidoma končali do jutranje konice. Od torka, 9. junija 2020, od 3. ure do predvidoma sobote, 13. junija 2020, do 22. ure bo zato na tem odseku v času gradbenih del veljala polovična zapora z ročnim usmerjanjem. Izjema je sreda, 10. junija 2020, ko bo med 8. in 17. uro na tem odseku zaradi menjav pokrovov jaškov veljala polovična zapora s semaforjem.

V času prometnih konic je pričakovati krajše zastoje. Priporočena je raba obvozov, ki pa ne bodo posebej označeni. V primeru vremenskih nevšečnosti je možen časovni odmik. Prosijo za strpnost in razumevanje.

Foto in vir: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating