Vam je prispevek všeč?

Smučarski klub Alpetour tudi letos, kot že tradicionalno vsako leto, v začetku decembra organizira Smučarski sejem v Škofji Loki. Letos bo na sporedu prihodnji konec teden, v soboto, 1. decembra, in nedeljo, 2. decembra 2018, oba dneva med 8. in 19. uro v Športni dvorani Poden.

Na sejmu bo mogoče (s posebnim sejemskim popustom) kupovati rabljeno in novo smučarsko opremo, naprodaj bodo tudi smučarske karte po predsezonskih/predprodajnih cenah. Svojo opremo lahko v soboto oddate v komisijsko prodajo, ki jo izvajajo člani in tekmovalci SK Alpetour Škofja Loka.

Kupcem bodo tekmovalci in trenerji tudi svetovali. Vso neprodano opremo in denar za prodano opremo je potrebno dvigniti do zaključka sejma, torej v nedeljo do 19. ure. V pritličju bo možno v predprodaji kupiti tudi smučarske vozovnice za  STC Stari vrh in novo opremo, ki jo prodajajo Bokal šport in drugi.

Informacije: SK Alpetour Škofja Loka – Janez Dekleva (041 609 892, janez.dekleva@gmail.com) in Jure Bokal (031 462 064, jurebokal@gmail.com).

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating