Vam je prispevek všeč?

Pred košarkarji škofjeloškega moštva LTH Castings, ki jih tudi v novi sezoni vodi Igor Dolenc, je prva domača tekma. Danes, v petek, 2. oktobra 2020, ob 19.30 bo namreč v 2. kolu 2. SKL v Športni dvorani Poden gostovala zasedba Ljubljane, ki je uvodoma pokleknila na gostovanju v Postojni, medtem ko so Ločani sezono odprli na najlepši možen način: z zmago z 72:62 (Luka Grum 20 točk, 6 skokov in 5 pridobljenih žog, Boris Bošnjak 19 točk in 7 skokov) na gostovanju v Novi Gorici.

KK Škofja Loka je za izvedbo prireditev na Podnu pridobil soglasje NIJZ in zato gledalce prosi, naj se držijo naslednjih usmeritev:

  • v dvorani je dovoljen obisk največ 100 gledalcev,
  • na tribunah je treba upoštevati medsebojno razdaljo 1,5 metra,
  • sedeti je treba na označenih sediščih, ki so ustrezno razmaknjena,
  • ob vstopu in izstopu je obvezno razkuževanje rok,
  • ob vstopu mora vsak obiskovalec organizatorju posredovati telefonsko številko,
  • med celotno prireditvijo je obvezno nošenje obrazne maske.

Še nekaj besed o škofjeloškem moštvu v novi sezoni: v ekipo so se vrnili krilo Boris Bošnjak (l. 1993, 200 cm, nazadnje igral v Italiji), branilec Tevž Ružič (l. 1995, 193 cm, nazadnje je igral v Avstriji) in branilec Grega Sajevic (l. 1996, 189 cm, nazadnje ECE Triglav), novinec pa je Tim Lotrič (l. 2000, 189 cm), nazadnje član ECE Triglava. »Pričakujem, da se bomo borili za najvišja mesta. Smo mlada in zelo ambiciozna ekipa. Igrali bomo hitro in dinamično,« pričakuje Lotrič.

Vabljeni nocoj na Poden!

Fot: KD Nova Gorica

Vir: KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating