Vam je prispevek všeč?

Konec prejšnjega meseca, v soboto, 28. marca 2020, bi morala v Škofji Loki potekati že osma izvedba tradicionalnega »Puštalskega polmaratona« oziroma Najlepšega in najtežjega malega maratona – Naj Naj 21.

Zaradi epidemije novega koronavirusa so bili prireditelji iz Športnega društva Vaitapu prisiljeni prireditev odpovedati oziroma jo prestaviti na poznejši termin po koncu izrednih razmerah.

In zdaj je že znan nadomestni termin letošnje izvedbe: Naj Naj 21 bo potekal v nedeljo, 4. oktobra 2020, s štartom ob 10. uri izpred Gostišča Rupar na Sv. Andreju nad Zmincem, kjer bo tudi cilj.

Ob 13. uri bodo na svoj račun lahko prišli tudi najmlajši, saj bo tedaj na sporedu Trail tek okoli cerkve za otroke, stare od 3 do 10 let.

Zaradi zagotavljanja kakovosti prireditve je udeležba omejena na 300 tekačic in tekačev. Vse dosedanje prijave še vedno veljajo, tako tiste na štartnem seznamu kot tudi vrstni red na čakalnem seznamu. Kdor se teka v novem terminu ne bo mogel udeležiti, naj obvesti prireditelja na info@najnaj21.si.

Foto: Jana Fojkar

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating