Vam je prispevek všeč?

Glasbena šola Škofja Loka je objavila razpis za vpis novih učenk in učencev za šolsko leto 2019/20.

Sprejemni preizkus za učenje inštrumentov / petja bo:

  • za učence, ki bodo obiskovali pouk na matični šoli in na oddelku Gorenja vas – Poljane, v sredo, 22. maja 2019, od 16. ure dalje v Puštalskem gradu;
  • za učence, ki bodo obiskovali pouk na oddelku Žiri, v četrtek, 23. maja 2019, od 17.30 dalje v glasbeni učilnici Osnovne šole Žiri;
  • za učence, ki bodo obiskovali pouk na oddelku Železniki, v petek, 24. maja 2019, od 17.30 dalje v predavalnici Osnovne šole Železniki.

Otroci naj za sprejemni preizkus pripravijo eno od naslednjih pesmi: * Barčica po morju plava * Na planincah sončece sije * Majhna sem bila * Čuk se je oženil * Marko skače * Izidor ovčice pasel * Metuljček cekinček.

Otroke vabijo na predstavitev sprejemnega preizkusa v ponedeljek, 13. maja 2019, ob 18. uri v prostorih matične šole (Puštal 21, učilnica 5 in kapela, trajanje 30 minut, brez staršev, predhodne prijave niso potrebne).

Vsi zainteresirani, še posebej učenci godal, vabljeni na predstavitev kontrabasa v sredo, 15. maja 2019, ob 16.30 v prostorih matične šole (učilnica 28). Predstavitev bo pripravil kontrabasist Žiga Trilar, mag. akad. glas.

Sprejemni preizkus za balet bo v sredo, 29. maja 2019, od 18. ure dalje v Športni dvorani Poden (v dvorani za aerobiko).

Prijavnica za vpis je na voljo v tajništvu šole oziroma TUKAJ, oddati jo je treba osebno v tajništvu ali jo poslati (lahko tudi skenirano po e-pošti) najpozneje do petka, 17. maja 2019.

Število vpisnih mest je omejeno in bo znano po odobritvi Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. O rezultatih sprejemnega preizkusa bodo kandidati obveščeni po e-pošti do 5. junija 2019.

Predšolska glasbena vzgoja, glasbena pripravnica, baletne urice, plesna pripravnica: ni sprejemnega preizkusa. Starše vabijo, da se najpozneje do petka, 31. maja 2019, osebno oglasijo v tajništvu šole in izpolnijo vpisni list (vsak dan od 8. do 15. ure, v sredo do 17. ure). Število vpisnih mest je omejeno, vpis je možen do zapolnitve prostih mest.

V Glasbeno šolo Škofja Loka ne vpisujejo učencev, ki prebivajo izven Upravne enote Škofja Loka.

Foto: Sokolski dom

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating