Vam je prispevek všeč?

Razvojna agencija Sora iz Škofje Loke bo na ljubljanski Biotehniški fakulteti izvedla senzorično ocenjevanje alkoholnih pijač in drugih sadnih in zelenjavnih izdelkov. Ponudniki, ki bi radi na ta način preverili kakovost svojih izdelkov, jih lahko prinesejo na Razvojno agencijo Sora v Škofji Loki (Poljanska cesta 2, e-naslov kristina.miklavcic@ra-sora.si, telefon 04/50 60 225) še do vključno prihajajočega petka, 4. maja 2018.

Obenem lahko v sredo, 9. maja, in četrtek, 10. maja 2018, na Razvojno agencijo Sora posredujete tudi pekovske, mlečne in mesne izdelke za senzorično ocenjevanje v Biotehniškem centru v Naklem. Ocenjevanje je namenjeno ponudnikom, ki imajo dopolnilno oziroma dodatno dejavnost že registrirano, pa tudi takšnim, ki šele začenjajo svojo poslovno pot in želijo preveriti kakovost svojih izdelkov.

Po koncu ocenjevanja, predvidoma do konca maja, bo Razvojna agencija Sora objavila tudi javno povabilo za vključitev novih ponudnikov in izdelkov v blagovni znamki Dedek Jaka in Babica Jerca – Naravni izdelki iz škofjeloških hribov. Priznanje na senzoričnem ocenjevanju je namreč tudi eden od pogojev za vključitev v znamki.

Foto: BIC Ljubljana

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating