Vam je prispevek všeč?

Rdeči križ SlovenijeObmočno združenje Škofja Loka trka na srce in prosi za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin, ki jih bo v prednovoletnem času obiskal dedek Mraz.

»Med našimi prejemniki pomoči je veliko staršev, ki že tako težko shajajo. Kako naj ti starši razveselijo svoje otroke? Največ je takih, ki so ostali brez dohodka za preživetje zaradi bolezni ali zaposlitve v podjetju, ki je šlo v stečaj. Med njimi so tudi taki, ki delajo, pa za opravljeno delo ne prejmejo plačila. Zato OZ Rdečega križa Škofja Loka že vrsto let poskrbi, da tudi otroke teh staršev obišče in obdaruje dedek Mraz.

Letos bodo kulturni program pripravili učenci OŠ Škofja Loka – mesto, po njem bo obisk dedka Mraza, ki bo pokramljal z otroki in jih obdaril z darili, ki jih bomo zbrali z donacijami podjetij.

S tem pismom se obračamo na vas, če bi nam bili pripravljeni pri tem pomagati in slehernemu otroku zarisati srečen in radosten nasmeh na obraz. Vsakega prispevka, materialnega ali denarnega, bomo zelo veseli in zanj iskreno hvaležni,« so zapisali pri OZ Rdečega križa Škofja Loka.

Številka njihovega računa je TRR: 07000 0000 187 397 in sklic 00 200. Namen: za dedka Mraza.

Foto: eKoper

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating