Vam je prispevek všeč?

Revija nič, produkt Ločanov (Urbana Pirca in Tonija Mlakarja s pomočjo Katje Bernik) in neprofiten umetniški projekt, ima povsem svežo spletno stran, ki jo lahko najdemo TUKAJ. Na njej je možno prebrati obe dosedanji številki, ki vas ne bosta pustili ravnodušnih, verjetno pa se boste ob branju še nekaj časa držali za trebuh. Kot je zapisano v kolofonu (v drugi številki), revijo izdajata Kulturno društvo Grable in KŠŠ – Klub škofjeloških študentov.

Še beseda ali dve iz prve roke o Reviji nič. »Je produkt dveh relativno mladih Ločanov; eden piše, drugi riše. Gre za alternativno leposlovno-žurnalistično satiro, ki počasi, a vztrajno osvaja našo deželo. Združuje najrazličnejše prispevke, katerih edini skupni imenovalec je morda ta, da se nočejo jemati preveč resno. Namenjena je vse – nikakor ne diskriminira. Doslej sta izšli dve številki, tretja pa je (že lep čas) v nastajanju,« je pojasnil odgovorni urednik Urban Pirc.

»Revija nič mi je rešila življenje! Okej, morda ne bi ravno umrl, ampak res bi me zeblo v rit, če bi marca sedel na hladnem betonu.« Vabljeni k obisku, vabljeni k listanju!

Foto: FB Revija Nič

Vir: Revija nič

Avtor: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating