Vam je prispevek všeč?

S ponedeljkom, 1. junijem 2020, ko bo tudi uradno preklicana epidemija novega koronavirusa, lahko svoja vrata odprejo tudi fitnes centri po Sloveniji. Tudi v Škofji Loki. Na družbenih omrežjih nekaterih loških fitnes centrov sem zbral informacije o tem, ostale (ko bodo) dodam naknadno.

LUX FITNES (Poljanska cesta 4)

»Lux fitnes s ponedeljkom, 1. junijem 2020, končno spet odpira svoja vrata.

Vem, da vsi že zelo pogrešate uteži. Razumem pa tudi, da je bil zaradi karantene marsikdo prikrajšan za svoj dohodek. Zato vam stopam naproti in vam ob nakupu 2 mesečnih kart (80 €) podarim dodaten mesec brezplačnega treninga. Študentje in dijaki, člani KŠŠ (s kupončkom) in KŠPD, pa ste upravičeni do še dodatnih 20 € popusta. Akcija velja do 14. junija 2020.

Luka Lavtar (Lux Fitnes) svetuje TUKAJ in TUKAJ.

Med karanteno smo dodali nekaj naprav in prostore opremili s klimo, higiena pa tako ali tako nikoli ni bila vprašljiva. Več o novih smernicah (nič dramatičnega) izveste v fitnesu. V kratkem prihaja še ena novost, ki pa naj še nekaj dni ostane skrivnost.

Obvestilo glede veljavnosti kart: vse karte so bile med zaprtjem zamrznjene, s ponedeljkom pa se ponovno aktivirajo. Ker vem, da v ponedeljek ne boste vsi prileteli skozi vrata, bo vsaka karta podaljšana za dodatne tri dni. Če se odločite za nakup akcijske karte, vam bomo 3 mesece dodali še preostalim dnem aktivne karte.«

FITNES CENTER AS’ FIT (Log nad Škofjo Loko 32)

»As’ Fit odpira svoja vrata!

Pa smo dočakali sprostitev ukrepov tudi v naši branži. V ponedeljek, 1. junija 2020, vrata odpirajo fitnes, osebna trenerstva in vodene vadbe. Točni urniki bodo objavljeni naknadno prek družbenih omrežij in e-pošte. Lepo vabljeni, da obiščete prenovljene prostore in novo opremo.

p. s.: Nekaj nove opreme še vedno pričakujemo – kaj prihaja, pa naj ostane še skrivnost. Se vidimo v ponedeljek!«

SIMPTOM GYM (Kidričeva cesta 75)

»Pa smo le dočakali to veselo novico. S ponedeljkom, 1. junijem 2020, svoja vrata odpiramo tudi za fitnes navdušence. Delujemo po običajnem urniku, med tednom že od 6. ure zjutraj naprej. Se vidimo v ponedeljek!«

Foto: FB Simptom Gym

Vir: FB strani fitnesov

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating