Vam je prispevek všeč?

Jutri bo šlo zares!

Škofja Loka že drugo leto zapored ne bo silvestrovala le eno noč, temveč kar tri večere.

Za zelo spodobno glasbeno kuliso bo vnovič poskrbela Agencija Koncerti, ki bo na oder na Trgu pod gradom pripeljala izvajalce za vse okuse.

Vsi koncerti se bodo začeli ob 21. uri, potekali bodo pod ogrevanim šotorom in bodo brezplačni!

Spodobi se priti vsaj na enega …

Jutri, v petek, 28. decembra 2018, bo za vse nepopravljive nostalgike spomin na veliko Abbo obudila prva slovenska zasedba z Abbinim programom – Abba Mia! Odličen nastop, bleščeča kostumografija, profesionalno ozvočenje in razsvetljava – vrnite se v čase zlatega obdobja odlične disko glasbe.

Dan pozneje, v soboto, 29. decembra 2018, bo Škofjo Loko obiskala priljubljena zasedba Mi2 s številnimi napol ponarodelimi uspešnicami, med njimi Pojdi z menoj v toplice, Pa si šla, Čista jeba, Teta Estera … Za dobro ogrevanje po lokalnih ritmih bo poskrbela vse bolj uveljavljena zasedba Vinci & Plačanci.

Po nedeljskem počitku bo za zadnji del tridnevnega silvestrovanja v ponedeljek, 31. decembra 2018, poskrbel domači glas Iztok Orešnik – Gino z bandom, ki bo z obiskovalci odšteval do prehoda v novo leto (in še čez). Širok glasbeni spekter različnih zvrsti bo zadovoljil vsakogar.

Foto: FB Mi2, FB Abba Mia, FB Gino

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating