Vam je prispevek všeč?

Škofja Loka bo imela v prihodnji sezoni slovenskega prvoligaša v dvoranskem nogometu. To bo FSK Stripy, ki je preboj med elito potrdil z včerajšnjo domačo zmago s 4:3 nad moštvom FSK Kebelj pred 140 gledalci v Športni dvorani Trata. Dvakrat se je med strelce vpisal Luka Jamnik, ki je s kar 25 doseženimi goli z naskokom najučinkovitejši igralec sezone, po enkrat pa Rok Bešter in Luka Kanc. Stripy bo prvoligaš prvič po davni sezoni 1996/97.

FSK Stripy dve koli pred koncem s 45 točkami zaseda prvo mesto na drugoligaški razpredelnici s šestimi točkami naskoka pred prvo izzivalko Gorico Futsal, ki mu je tudi zadala edini poraz v sezoni, in to že v drugem kolu. S tem so si Ločani že zagotovili preboj v 1. SFL, tudi preostala dvoboja sezone pa bodo odigrali pred domačim avditorijem: prihodnjo soboto proti ŠD Extrem, v soboto, 10. marca, pa še proti logaški zasedbi Dlan, obakrat ob 19. uri.

Barve kluba FSK Stripy so v sezoni 2017/18 branili vratarji Matija Rihtaršič, Luka Romič, Damijan Kožuh in Nihad Suljkanović ter igralci Aleš Bešter, Anže Česen, Luka Jamnik, Tine Šturm, Rok Bešter, Luka Kanc, Andrej Mohorič, Matej Tušar, Urban Tavčar, Aljaž Murn, Jan Lotrič, Luka Krsnik, Alexander Gorenjc, Matej Cankar, Urban Murn, Tim Kovačič in Gašper Česen pod trenersko taktirko Tomislava Horvata, ki ima že mnogo prvoligaških izkušenj in je tudi selektor izbrane vrste do 21 let, v začetku sezone pa je na trenerskem stolčku pri Stripyju nasledil Seada Nadarevića.

Moštvu FSK Stripy čestitam in želim uspešno tekmovanje med elito!

Foto: FB FSK Stripy

0 0 votes
Article Rating