Vam je prispevek všeč?

Prijavnica TUKAJ.

Rokomet ima v Škofji Loki že dolgo tradicijo. Ne le moški, ki zadnja leta meri zelo visoko na državni ravni in daje mnoge prepoznavne reprezentante (Jure Dolenec, Matej Gaber, Darko Cingesar, Aleks Kavčič), tudi ženski, ki prav tako našteje že pol stoletja in se lahko pohvali s prvoligaškimi izkušnjami, zadnje sezone pa mu je nekoliko pošla sapa, saj je klub premalo poudarka dajal vzgoji in razvoju podmladka.

Osnovna naloga novega upravnega odbora Ženskega rokometnega društva Škofja Loka je torej oživitev panoge v občini z okolico in dolgoročno formiranje močne članske ekipe z nosilkami igre iz domačega »bazena«, ki bi lahko oblekle tudi članski reprezentančni dres. Trenutno vse klubske selekcije sestavlja 30 osnovnošolk, želja vodilnih na čelu s predsednikom kluba Jožetom Debeljakom pa je razširiti bazo in ustvariti še več mladih zasedb.

Tudi zato ŽRD Škofja Loka z veseljem odpira vrata in vabi dekleta, ki si želijo kakovostno preživeti prosti čas in se tudi osebnostno oblikovati, naj si pridejo ogledat treninge, ki potekajo ob torkih med 16. uro in 17.30 v OŠ Ivana Groharja in četrtkih od 14.45 do 15.45 v OŠ Škofja Loka-Mesto. Če jim bosta vzdušje in igra všeč, jih v klubu vabijo, naj s pomočjo staršev izpolnijo prijavnico na spletni strani (link TUKAJ) in postanejo del loške rokometne družine.

Mimogrede: nedavno so mlajše deklice ŽRD Škofja Loka (letnik 2006 in mlajše) pod taktirko trenerke Katje Jamnik – v konkurenci zasedb iz Slovenije, Hrvaške in Črne gore – zasedle tretje mesto na močnem mednarodnem velikonočnem turnirju v Kopru (na naslovni fotografiji). Iskrene čestitke in uspešno naprej, tudi s čim več novimi obetavnimi tekmovalkami!

Foto: ŽRD Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating