Vam je prispevek všeč?

O Spomladanski akciji čiščenja in urejanja Škofje Loke, ki bo potekala prihajajočo soboto, 20. marca 2021, med 8. in 13. uro, bom obširneje poročal v prihodnjih dneh.

Danes pa obveščam, da bo v okviru akcije tudi facebook skupina »Ker mi ni vseeno, pospravim nasmeteno« izvedla oziroma dokončala čistilno akcijo v lokah pri Godešiču, ki jo je začela v soboto, 6. marca 2021.

Čiščenje lok bo potekalo v soboto, 20. marca 2021, z začetkom ob 10. uri.

Sicer so ravno na območju Godeških lok člani omenjene facebook skupine predprejšnji teden med akcijo našli pravo divje odlagališče.

»Pločevinke, plastika, ostali odpadki … Vse na pol sežgano in prekrito z zemljo, zraven sledi traktorja. Situacijo sem prijavila na Komunalo, na Občino in na Policijo. Na Občini so urgirali takoj, kontaktirali lastnika zemljišča, ki je dolžan smeti pospraviti. Včeraj (v soboto) smetišča ni bilo več, urejena je bila tudi okolica in breg Sore v bližini. Če smeti ni zvozil v Soro ali kam drugam v gmajno, se mi zdi tole kar dober razplet,« je opisano na strani »Ker mi ni vseeno, pospravim nasmeteno«.

Vabljeni na čistilno akcijo!

Vir: FB Ker mi ni vseeno, pospravim nasmeteno

Foto: FB dogodka in FB Ker mi ni vseeno, pospravim nasmeteno

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating