Vam je prispevek všeč?

Škofjeloški multiglasbenik Tomaž Hostnik bo po izjemnem uspehu na nedavnem festivalu Melodije morja in sonca v Portorožu, na katerem je dobil največ glasov gledalk in gledalcev v telefonskem glasovanju, skupno pa je s skladbo »Irena« zasedel tretje mesto, septembra letos nastopil na še enem uveljavljenem glasbenem festivalu – Popevki (nekoč Slovenski popevki).

Le da tokrat ne bo sam, temveč bo član zasedbe Vudlenderji, ki se bo predstavila s pesmijo »Kam bi šla«, pod katero se je Hostnik podpisal kot avtor glasbe in besedila. Naj spomnim še, da je lani na Popevki Retečan Andraž Gartner – Canegatto zasedel odlično drugo mesto s skladbo »Samo mirno, samo dalje«. Letošnja popevka bo na sporedu 15. septembra v studiu 1 Televizije Slovenija.

Za pokušino poglejte Vudlenderje v videospotu »Jutro«. Pred Popevko pa lahko Sušana Tomaža Hostnika v živo slišite še v Domžalah (23. Etno Rock festival ERF, Češminov park, Drajnarjuva vampa) 23. avgusta, v Medani (Festival Harmonija, Domačija Klinec, Krečič/Hostnik) 1. septembra in na Vrhniki (Cankarjada, Drajnarjuva vampa) 6. septembra 2019. Vabljeni!

Foto: Aleksander Jesenovec

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating