Vam je prispevek všeč?

ZEOS d. o. o. (v sklopu Life projekta Gospodarjenje z e-odpadki), Loška komunala d. d. Škofja Loka in Občina Škofja Loka (v sklopu projekta Loško je ekološko) prijazno vabijo na tradicionalno akcijo mobilnega zbiranja nedelujočih in še delujočih starih aparatov v Škofji Loki »E-cikliraj!«, ki bo v soboto, 20. junija 2020, med 9. in 13. uro na parkirišču na Kapucinskem trgu, nasproti glavne avtobusne postaje v Škofji Loki.

Brezplačno boste lahko oddali odpadno električno in elektronsko opremo: štedilnike, pralne stroje, hladilnike, računalnike, (mikrovalovne) pečice, električne igrače, električno orodje, televizorje, radie, monitorje, male aparate, sijalke in baterije. Vse bo šlo v reciklaže. Če pa imate doma star in še delujoč aparat ali aparat, potreben manjšega popravila, ga prav tako prinesite in predali ga bodo v ponovno uporabo. Na to jih opozorite ob oddaji.

Dodatne informacije: Urška Dolinšek (ZEOS, 01/235-52-55, urska.dolinsek@zeos.si), Janez Štalec (Loška komunala, 031/31-81-51, janez.stalec@loska-komunala.si).

»Vabljeni! Hvala, ker e-ciklirate skupaj z nami,« je še zapisano v vabilu.

Foto: Mlad.si

Vir: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating