Vam je prispevek všeč?

Valerija Čarman, ki je po skupaj z možem Ivom po vaši zaslugi postala Naj osebnost Škofje Loke 2018, sporoča spremembo obratovalnega časa trgovine ČarmanŠport na Kidričevi cesti 69 v Škofji Loki. Od 1. januarja do 1. septembra bo namreč odprta od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, prostim nedeljam in praznikom pa se po novem pridružujejo še sobote.

»Drage stranke, dragi vsi, ki vstopate v najino Sobo z razgledom. Midve z Ireno sva v letošnje poslovno leto vstopili z željo in upanjem, da nama ne boste zamerili poslovne odločitve, ki je v nama zorela zadnje leto. Zahvaljujoč gumbu na tipkovnici, ki v vsakem trenutku vrže rezultate, tudi take, ki nam niso po volji, sva sprejeli odločitev, da z novim letom ukinjava delovne sobote,« je na družbenem omrežju zapisala Valerija Čarman.

»S prvim septembrom se ponovno vračava tudi ob sobotah. Statistika zadnjih sezon je pokazala, da je to pametna in racionalna odločitev. Pa kljub temu, prosim, kadar koli imate stisko in nakup ni mogoč drugače kot v soboto, obe živiva v neposredni bližini in s klicem na 070 359 715 ali z zasebnim FB sporočilom prideva tudi v soboto samo za vas. Želiva vam vse lepo, da vso lepo energijo delite še naprej z nama in se vam zahvaljujeva, da sva lahko del vašega sveta,« je dodala Čarmanova.

Foto: CarmanSport trgovina

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating