Vam je prispevek všeč?

Ker smo Ločanke in Ločani lansko tridnevno silvestrovanje v Škofji Loki (s koncertom tribute zasedbe Help!, z Disco večerom in s silvestrskim večerom s skupino Joške v’n) odlično sprejeli, bo tudi za letošnjo zabavo ob koncu leta na Trgu pod gradom poskrbel isti organizator – Agencija Koncerti, ki tudi sicer slovi kot preverjena prirediteljica različnih odmevnih dogodkov.

In kdo nas bo zabaval in navduševal letos? V petek, 28. decembra 2018, se bo mogoče z Abba Mia! (Abba tribute bandom) vrniti v čas disko krogel, svetlečih oblačil in zlatega obdobja odlične disko glasbe. V soboto, 29. decembra 2018, sledi koncert legendarnih štajerskih rokerjev Mi2 in domače predskupine Vinci & Plačanci. Zadnji dan v letu, v ponedeljek, 31. decembra 2018, pa se bodo obiskovalci skupaj z lokalnim matadorjem Ginom in njegovim bandom zabavali vse do jutranjih ur novega leta.

Vsi trije dogodki bodo pod ogrevanim pokritim šotorom na Trgu pod gradom, začeli se bodo ob 21. uri in bodo brezplačni! Za vsak okus nekaj, torej hitro zapisat v koledarčke …

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating