Vam je prispevek všeč?

Iz Sveta Krajevne skupnosti Stara Loka – Podlubnik so sporočili, da je v 66. letu starosti umrl njegov podpredsednik Janez Pirc iz Stare Loke.

»Bil je izredno delaven in aktiven naa vseh področjih, ki zadevajo življenjske razmere v krajevni skupnosti, varnost občanov, ureditev pešpoti in prometno ureditev. Posebej se je zavzemal za izgradnjo središča Stare Loke pri kapelici, za protipoplavno zaščito tega predela in za ureditev pokopališča v Stari Loki. Pri vsem je imel najprej pred očmi človeka z vsemi njegovimi potrebami in možnostmi, zato je vedno zagovarjal rešitve, ki bodo predvsem v korist občanov in zanje ne bodo predrage. Vsako leto je organiziral čistilno akcijo v Stari Loki, h kateri je želel pritegniti posebej otroke, da bodo znali ceniti čisto okolje,« so zapisali v Svetu KS Stara Loka – Podlubnik in dodali: »Janez, hvala ti za velik prispevek k uspešnemu delu naše krajevne skupnosti. Počivaj v miru!«

Pogreb s sv. mašo bo danes, v torek, 16. septembra 2018, ob 16. uri na pokopališču v Stari Loki. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba od 9. ure dalje.

Foto: Moj pogled

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating