Vam je prispevek všeč?

Iz podjetja SPAR Slovenija obveščajo, da v Škofji Loki, v pritličnih prostorih (dosedanje) Name na Kapucinskem trgu 4, podjetje Čadež (mesarstvo, trgovina in gostinstvo d. o. o.) odpira drugo franšizno trgovino pod okriljem SPAR Slovenija. Otvoritev nove trgovine, ki se je bosta udeležila tudi direktorica Tonja Čadež in župan Tine Radinja, bo danes, v četrtek, 5. septembra 2019, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR partner Čadež Škofja Loka se razteza na 428 kvadratnih metrih površine in ima sodobno podobo trgovin SPAR. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 8 zaposlenih. To bo sicer že 22. trgovina SPAR partner, ki bo delovala pod samostojnim vodstvom partnerja. Podjetje SPAR Slovenija vsem svojim partnerjem poleg uporabe blagovne znamke nudi tudi svoje znanje in zagotavlja kakovostno ponudbo neposredno iz svojega distribucijskega centra.

Franšizna trgovina SPAR partner Čadež Škofja Loka ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu (sadje, zelenjava) z velikim poudarkom na izdelkih slovenskih pridelovalcev. Prijazno urejeni bodo tudi oddelki delikatese, kruha in peciva, svežega mesa in mesnih izdelkov, kjer bodo v ponudbi seveda tudi izdelki mesarstva Čadež. Ne bo manjkal niti oddelek z že pripravljenimi toplimi jedmi, so še sporočili iz podjetja SPAR Slovenija.

Foto: Spar Patrner

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating