Vam je prispevek všeč?

Včeraj zvečer, ob 18.58, je cesto Škofja LokaGorenja vas v Gabrku (podatek policije) oziroma Logu nad Škofjo Loko (podatek gasilcev) za dlje časa zaprla prometna nesreča s smrtnim izidom.

Kot je pojasnila Policijska uprava Kranj, sta čelno trčila dva avtomobila. Okoliščine kažejo, da je nesrečo povzročil voznik, ki je vozil proti Škofji Loki in je na nasprotnem smernem vozišču trčil v voznico, ki se je s potnikom v vozilu (pravilno) peljala proti Žirem.

Voznica je na kraju umrla, potnik v njenem avtomobilu je utrpel telesne poškodbe, vendar pa ni življenjsko ogrožen. Vozniku povzročitelju je bil odrejen strokovni pregled, preizkus alkoholiziranosti pri njem pa je bil pozitiven. Postopek proti njemu še poteka.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje pa je zapisala še: »Gasilci PGD Škofja Loka so naletno in požarno zavarovali mesto prometne nesreče, odklopili akumulatorja, razsvetlili kraj nesreče, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, ki je podlegla poškodbam.«

Simbolična fotografija: Maribor24

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating