Vam je prispevek všeč?

Iz Vrtca Škofja Loka so sporočili, da se je v času letošnjega rednega vpisa, od 5. do 9. marca, v vrtec vpisalo kar 348 otrok. Skladno s prednostnim vrstnim redom, glede na število prostih mest v posameznih oddelkih, enotah in programih, vrtec ta hip lahko sprejme 223 otrok, medtem ko jih je 125 vključenih na čakalni seznam. Kot v preteklih letih v vrtcu pričakujejo, da bodo na podlagi odpovedi naknadno lahko sprejemali otroke s čakalnega seznama.

V enotah Reteče, Bukovica, Pedenjped in Rožle je premalo prostora, zato je več otrok, ki imajo zadostno število točk za sprejem v vrtec, razporejenih v druge enote vrtca. Če se ustrezna prosta mesta sprostijo naknadno, bodo v vrtcu otroke razporedili v želeno enoto, skladno s prednostnim vrstnim redom. Za otroke, ki niso bili sprejeti v enoto, navedeno na vlogi za vpis, ni potrebno oddajati vloge ali prošnje za premestitev.

»Vse starše sprejetih otrok, ki ste se odločili, da svojega otroka letos ne boste vključili v naš vrtec, prosimo, da nam to čim prej pisno sporočite. S tem boste izkazali odgovornost in solidarnost s starši otrok, vključenih na čakalni seznam, ki prav tako potrebujejo varstvo za svojega otroka,« so zapisali na spletni strani Vrtca Škofja Loka. Kontaktna oseba za več informacij je sicer svetovalna delavka Andreja Demšar.

Seznam sprejetih otrok za šolsko leto 2018/19 je objavljen TUKAJ, čakalni seznam pa TUKAJ.

Foto: Vrtec Škofja Loka

0 0 votes
Article Rating