Vam je prispevek všeč?

Dnevno obveščam o odpovedi dogodkov in prireditev v Škofji Loki v izogib širjenju novega koronavirusa. Danes dodajam nekaj novih odpovedi, vse članke na to temo pa lahko najdete TUKAJ.

Glede na občo situacijo so morali prestaviti vse prihajajoče dogodke v MKC Pri Rdeči Ostrigi, v marcu jih torej ne bodo izvajali. O novih terminih bodo obvestili, ko bo pravi čas. »Upamo, da se zadeve umirijo in da se kmalu spet srečamo. Pazite nase!«

Loški pub je za danes predvideni koncert zasedbe Drevored prestavil na poznejši termin, ki bo sporočen naknadno. Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne za nov termin. Drevored obljublja, da bo nadoknadil izgubljeni koncert!

Od danes naprej do preklica odpadejo vsi plesni tečaji v Plesnem klubu ART v Škofji Loki.

Do nadaljnjega so odpovedane vse vadbe v dvorani ŠD Matrica Gym. »Le s skupnimi močmi lahko premagamo virus.«

Šport: Futsal klub Stripy nocoj ne bo odigral prve četrtfinalne tekme 1. SFL, ravno tako ne preostalih predvidenih dvobojev do konca letošnjega marca.

Tudi Žensko rokometno društvo Škofja Loka igralkam in staršem sporoča, da so vsi treningi in vse tekme do nadaljnjega odpovedani.

Lux Fitnes je danes še obratoval normalno, od jutri naprej pa zapira vrata za vsaj teden dni. V primeru izboljšanja stanja bo nato fitnes odprt, sicer še ne. Tudi osebna trenerstva zaradi tesnega stika z vadečim odpadejo. Vse karte bodo podaljšane za ustrezno število obratovalnih dni.

Do nadaljnjega prekinja vse dejavnosti tudi Simptom Gym. O ponovnem odprtju vrat bodo stranke pravočasno obvestili. »Do takrat pa pazite na zdravje in se ravnajte po priporočilih NIJZ

V Fitnes studiu As so se po tehtnem premisleku odločil za začasno zaprtje, »da s tem zaščitimo svoje najdražje, sebe in vse okoli nas.« Upajo, da se stanje čim prej normalizira. O nadaljevanju bodo stranke obvestili.

V Fitnes centru As’Fit sporočajo, da do vključno nedelje, 15. marca 2020, prekinejo delovanje, ki vključuje fitnes, vodene treninge, skupinske vadbe in vse ostale dejavnosti, povezane s centrom. O nadaljnjih informacijah za prihodnji teden bodo obvestili v nedeljo prek sms-sporočil in e-pošte, obstaja možnost, da bodo uvedli le izvajanje osebnih treningov 1-1. vse karte se seveda zamrznejo in premaknejo v tedne vnaprej. Morebitna sporočila, ki jih prejmete o poteku kart in terminih, do nedelje ne veljajo in so brezpredmetna. Ves čas so na voljo prek e-pošte info@asfit-fitnes.si.

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating