Vam je prispevek všeč?

Športno društvo Krosfit Simptom v soboto, 5. januarja 2019, od 16. ure dalje vabi na veliko otvoritev novih SimptomGym prostorov na Kidričevi cesti 75 (Gorenjska predilnica) v Škofji Loki.

Program bo takšen: ob 16. uri bodo štartali z odprtjem, ob 17. uri sledi crossvadba in ob 18. uri bootcamp. Število mest na vadbah je zaradi kakovosti treninga omejeno na 15 (crossvadba) oziroma 20 (bootcamp), zato so obvezne predprijave na 051 226 752 z imenom, priimkom in vadbo, ki bi se je radi udeležili. Če bo veliko zanimanja, bodo dodali še dodaten termin.

Za fitnes vadbo ni omejitev. Če želite opraviti trening v fitnesu, je vse, kar morate storiti, da s seboj prinesete športno opremo.

Seveda odprtje ne bo namenjeno le tistim, ki bodo želeli trenirati. Vsakdo lahko med 16. in 21. uro pride na ogled vadb, fitnes naprav ali preizkusit izdelke Nocco, Barebells in Strong.si.

Kdor se bo udeležil odprtja, bo imel 20-odstotni popust pri nakupu mesečne karte. Za vse, ki v soboto ne bodo utegnili priti na otvoritev, pa bo nova priložnost od ponedeljka, 7. januarja 2019. Imeli bodo teden odprtih vrat, ko se bo mogoče preizkusiti v vadbah ali obiskati fitnes.

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating