Vam je prispevek všeč?

Gorenjski policisti so čez vikend obravnavali dvanajst vlomov in poskusov vlomov v objekte. Po petkrat so prijave vlomov obravnavali v petek in nedeljo, dvakrat pa v soboto.

Včeraj je storilec med drugim vlomil v stanovanjsko hišo v Zgornjih Bitnjah in si pri tem privoščil zlatnino in denar.

S Policijske uprave Kranj zato opozarjajo: »Še posebej v tem delu leta, ko ste pogosteje odsotni in je svetel del dneva zelo kratek, poskrbite za premoženje. Največkrat sta tarča zlatnina in denar iz stanovanjskih hiš, ki dajejo očiten videz, da so lastniki odsotni. Na vidnih mestih in z objavami na družbenih omrežjih ne razkazujte vrednih stvari, za višjo stopnjo varnosti pa izvajajte varnostne ukrepe. Osnovni so ustrezno shranjevanje dragocenosti in denarja, zaklepanje, zapiranje oken in ustvarjanje videza, da je nekdo doma. Dodatne ukrepe predstavljajo mehanski in tehnični pripomočki za varovanje doma.«

Policisti so bili ta vikend aktivni še v Dolenji vasi, kjer je storilec včeraj zgodaj zjutraj s pirotehničnimi sredstvi motil javni red in mir.

Kranjski policisti so danes v Stražišču obravnavali prometno nesrečo s sumom na lahke telesne poškodbe in samoudeležbo voznice osebnega vozila v nesreči. Po doslej zbranih obvestilih podane okoliščine kažejo, da bi lahko bil vzrok za nesrečo povezan z nenadnimi zdravstvenimi težavami voznice. Nesrečo policisti še obravnavajo.

0 0 votes
Article Rating