Vam je prispevek všeč?

Petra Nartnik prijazno vabi na delavnico »Potovanje v samega sebe« oziroma »Tečaj odpiranja zavesti«. Zakaj?

»Namen potovanja v samega sebe je, da sreča vsak sebe, da se ustavi in se poveže s svojo notranjostjo. Kajti vse, kar iščemo (skozi znanje, zdravljenje, tehnike …), vse je že v nas.

Problem človeštva je nepovezanost s seboj. Nismo bili vzgojeni z zavedanjem, da je vse že v nas samih. Da smo sami stvarniki, da smo kreativna energija in da mi ustvarjamo. Nihče ne ustvarja namesto nas našega življenja. Mi sami ustvarjamo našo realnost. Problem ni v znanj, problem je naučiti se pridobljeno znanje uporabiti in iz tega znanja delovati. Združiti to znanje z našim vsakdanjim življenjem. Ker je znanje energija, kot vse drugo, pomeni, da bolj ko se povezujemo s seboj, bolj vemo, kako uporabiti to energijo (znanje) na za nas pravi način. In ko to znanje uporabimo na harmoničen način, postane tudi naša realnost harmonična in usklajena, postanemo radostni, srečni …«

In še:

»Prebudite se v zavedanju svoje prave podobe, odprite moči vseobsegajočega življenja in stopajte po notranji poti. Na njej spoznate svoj pravi jaz – v svojih občutkih, miljenju, govorjenju in delovanju. Postopno odstranjujete svojo temo, da lahko vaša notranja luč sveti od znotraj navzven in ne obratno. Tako se korak za korakom osvobajate vsega nizkega. Svetloba, ki jo vsi iščemo, se lahko v večji meri naseli v vas. Vaše bitje se postopoma očiščuje in bližate se svojemu izvoru, svoji resnični biti.

Globokega notranjega miru, varnosti, čiste ljubezni človek ne bo nikoli našel v zunanjem svetu. Vse se začne v vas samih, vse izvira v vas samih, zato najprej poglejte sami vase, se prepoznajte in očistite svojo notranjost, odvrzite lastne omejitve, obremenitve in jih nadomestite, spremenite v svetlobo, ki vam bo prinašala mir, zaupanje, srečo, veselje, z eno besedo: ljubezen. Pot ljubezni je obenem tudi pot samozdravljenja. Samo vi sami greste lahko vase in ozavestite prepričanja oziroma programe, ki ste si jih nevede naložili v življenju in ki vas danes nezavedno usmerjajo, vodijo in blokirajo.

S samozavedanjem:

  • se osvobajate teme, obremenite, ki vas težijo,
  • prepoznate stvari in lažje kaj spremenite,
  • določene stvari lažje sprejmete,
  • spoznavate, zakaj se vam določene stvari ali dogodki stalno dogajajo,
  • omogočate samozdravljenje in boljši energijski pretok,
  • stvari vse bolj vidite v luči resnice na različnih področjih,
  • vzpostavljate ravnovesje v sebi in se bližate notranji svetlobi …

Kako se začne Potovanje v samega sebe?

Šolanje se začne s Tečajem odpiranja zavesti, ki v skrajšani obliki zajema dve srečanji:

  • sobota, 21. marca 2020, od 9. do 16. ure (prepričanja, odnosi, moj jaz),
  • sobota, 11. aprila 2020, od 9. do 16. ure (ljubezen, izražanje, misli).

Srečanja potekajo v obliki predavanj, pogovora, vaj, ponotranjenja, vodene meditacije in napotkov za delo doma. Več o programu si lahko preberete TUKAJ.

Kratek tečaj je odskočna deska in usmeritev za nadaljnje delo na sebi. Potovanje v samega sebe pomeni spoznati sebe in se približati notranji luči. To je tako rekoč življenjska šola in lahko traja leta, odvisno, kako dosledno posameznik uresničuje spoznano. Odpiranje zavesti nas vodi v notranjo tišino, kjer vedno bolj slišimo in živimo sebe.

Prijave: Šola odpiranja zavesti – 041 873 612 ali pnartnik@gmail.com (število mest je omejeno na 8 oseb).

Prispevek: 120 € (po želji v dveh obrokih).

Lokacija: Antistresni studio Škofja LokaKranj (natančne podatke dobite ob prijavi).

Več o odpiranju svoje zavesti najdete TUKAJ

Foto: Petra Nartnik

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating