Vam je prispevek všeč?

Prosvetno društvo Sotočje Škofja Loka vabi na 4. pasijonsko romanje na Brezje, ki bo na prvo postno soboto, 20. februarja 2021.

»Dobimo se ob 6. uri zjutraj pri kapucinih v Škofji Loki. Po maši dobimo blagoslov in na pot odidemo ob 6.30. Obvezna oprema je maska in vremenu primerna obutev in obleka. Hodimo v gosjem redu s predpisano razdaljo. Na Brezjah bomo pri sv. maši ob 16. uri. Domov se vrnemo z vlakom. Vodja poti je Martin Krajnik. Vsak roma na lastno odgovornost,« je sporočila tajnica Prosvetnega društva Sotočje Jožica Žnidaršič.

»Lani smo poromali na ta dan s prošnjo za uspešno izvedbo pasijona v naslednjem letu. Izgleda, da bomo romali še letos in vsaj še drugo leto z istim namenom, vse dokler pasijona ne bo možno izpeljati. Gremo v vsakem vremenu, bomo pa pot prilagodili vremenskim in snežnim razmeram,« je še sporočila Jožica Žnidaršič. Predviden čas hoje je od 7 do 8 ur, smer pa: Škofja LokaČepuljeBreznicaPodnartPosavecBrezje.

Prijave (potrebne so tudi zaradi popusta na železnici) na e-naslov jznidarsic@gmail.com ali na telefon 051/344-119. Korajža velja!

Foto in vir: Prosvetno društvo Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating