Vam je prispevek všeč?

Na včeraj objavljeni članek »Namera o oddaji parkirnega mesta v Frankovem naselju v najem – še do 7. februarja« je bralec David D. poslal odziv, ki ga objavljam rahlo lektoriranega, toda brez posegov v vsebino.

ODZIV

»Stvar je v tem, da so bila ta parkirna mesta (v Frankovem naselju) narejena v času gradnje okoliških blokov kot spremljajoča infrastruktura (za kar je bil plačan tudi komunalni prispevek). Ampak, ker je bila takrat še ‘Juga’, je bilo to vse naše. Enkrat vmes so se ljudje spomnili, da bi lahko postavili na ta asfalt nadstreške in bi imeli avte pokrite. No, in nekega dne se občina domisli, da bi iz tega lahko naredila biznis. Sprejme odlok in reče, da je to (parkirna mesta) zdaj njeno. Vzame kantico z barvo in pred vsak nastrešek namala številko ter objavi cenik. Nekaj ljudi sprejeme “ponudbo”, nekaj se jih pa skupaj vzame in začne pravno bitko z občino, da bi se ta parkirna mesta vpisalo k stanovanjem kot funkcionalno zemljišče. Kakih 10 let bo že, odkar to traja …«

Iz rubrike VAŠ KOTIČEK preberite še: Čemu kamera na drogu javne razsvetljave na Logu?

 

Foto: Roman Zver/Panoramio

_________________________________________

Občanka, občan! Imate vprašanje, pobudo ali težavo, pa ne veste, kako jo rešiti! Pišite v “Vaš kotiček” ali na mejl info@loske-novice.si, rešitev bomo skušali najti skupaj!

0 0 votes
Article Rating