Vam je prispevek všeč?

V zadnjih dneh ste me zasuli s prispevki v rubriki »Vaš kotiček« (hvala lepa!), že v ponedeljek pa sem prejel tudi vprašanje bralke Barbare v zvezi z reklamnim panojem za cirkus Adriano, ki te dni gostuje v Škofji Loki. Bralka je zapisala (lektorirano):

»Danes (v ponedeljek, op. p.) zjutraj me je neprijetno presenetilo oziroma začudilo, ko sem pred vrtcem (na parkirišču) videla reklamni pano za cirkus. Ali lahko preverite, ali je bil odobren pri vodstvu vrtca oziroma ali so kakšne omejitve, kaj se lahko na prostorih vrtca oglašuje in kaj ne? Tu gre, vsaj zame, za dejavnost (cirkus), ki je lahko sporna.«

Vprašanje sem že v ponedeljek preposlal na Vrtec Škofja Loka in do danes čakal na odgovor, vendar pa se je vodstvo žal (pomenljivo) zavilo v molk in ni odgovorilo. Kako že pravijo? Kdor molči, devetim odgovori …

Se je pa očitno vodstvo vrtca nemudoma odzvalo v praksi, saj že v ponedeljek popoldne reklamnega panoja na parkirišču pred enoto Najdihojca ni bilo več.

Mimogrede pa še glede spornosti dogodka: v tej cirkuški predstavi menda živali ne nastopajo, temveč le akrobati in klovni.

Bralki hvala za vprašanje, čeprav je žal ostalo neodgovorjeno.

Tekst in foto: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating