Vam je prispevek všeč?

Včeraj popoldne in zvečer so imeli škofjeloški in okoliški gasilci kar nekaj dela.

Ob 17.30 je v Podlubniku otrok (dojenček) po nesrečnem naključju ostal zaklenjen v osebnem vozilu z delujočim motorjem. Posredovali so gasilci PGD Stara Loka in s tehničnim posegom odprli vrata vozila in rešili nepoškodovanega otroka, ki je spal.

S Policijske uprave Kranj pa so o tem dogodku sporočili: »V Škofji Loki so gasilci včeraj s posegom odprli zaklenjeno vozilo, v katerem je ostal otrok. Malomarnosti policisti niso ugotovili, vozilo se je zaklenilo po nesreči.«

Le uro pozneje, ob 18.34, je na cesto Škofja LokaBreznica pod Lubnikom padlo drevo. Odstranili so ga gasilci PGD Škofja Loka.

Ob 20.48 pa so se v Dolenji vasi v občini Železniki v dimniku vnele saje, ogenj pa se je razširil v ostrešje. Gasilci PGD Selca, Železniki, Rudno in Zali Log so požar pogasili, prezračili prostore hiše in jih pregledali s termokamero.

Na Policijski upravi Kranj so sporočili: »Škofjeloški policisti so včeraj sprejeli prijavo o požaru na stanovanjskem objektu. Po prvi oceni je nastala večja materialna škoda. Poškodovan ni bil nihče. Včeraj so policist kraj zavarovali, kriminalistični tehniki pa so danes opravili ogled kraja.«

Vir: SOS 112 in PU Kranj

Foto: FB PGD Selca

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating