Vam je prispevek všeč?

Vsaj dva nepozabna večera na terasi smo v tem poletju že doživeli, ampak Ločanke in Ločani še posebej dobro vemo, da so vse naj stvari tri in da gre v tretje še raje. Hamo in Rudi sta nas namreč dobro ogrela, Škof in Stanić sta nas popolnoma prepričala, zdaj vemo, da bo duet Silence, ki se mu bosta na odru pridružila klaviaturistka Petra Vidmar in pianist Igor Vićentić, več kot odličen zaključek Večerov na terasi 2019.

Stvari se spreminjajo, nekaj pa zagotovo ostaja enako. Nepozabni Večeri na terasi. Prvega septembra zvečer se bomo torej ponovno srečali na terasi Name, ki to ni več. Ne bodite preveč izgubljeni. Niti zaradi tega dejstva. Za vas imamo konkretno rešitev.

Duo Silence prinaša Turistični vodič po občutkih izgubljenosti. Hmmm, najverjetneje ga vsak od nas vsaj malo potrebuje. Se strinjate? Silence. Tišina.

»Verjetno ste opazili, da večino življenja preživimo v stanju rahle zmedenosti. Prebijamo se skozi minsko polje delikatnih izbir, v iskanju prave poti, prežeti z občutkom negotovosti. Lahki bi dejali, da je izgubljenost okoliš, ki ga najbolje poznamo, naš stalni naslov – naš dom, takorekoč.«

Glasbeni potopis Turistični vodič po občutkih izgubljenosti, novi koncertni repertoar dueta Silence, vam bo pomagal, da boste v temi tavali s stilom.

»Uživajte v znamenitostih in selfie točkah, medtem ko vas nosi neznanokam. Ujemite nekaj sonca na pobočjih vaše rastoče negotovosti. Spijte kozarec vina med ruševinami vaše samozavesti.«

Silence. Tišina.

Dvignite se na teraso pod zvezdnato nebo in preživite še en edinstven večer, ko vas bo muzika prevzela do obisti, da se boste tonov spominjali še dolgo časa.

Nekaj vstopnic je še na voljo, zato postanite tudi vi del tavajočih izbrancev in se ob kozarčku prijetne tekočine prepustite voditi pod zvezdami skozi lastna občutja.

Foto: FB dogodka

0 0 votes
Article Rating