Vam je prispevek všeč?

Za sladokusce: vokalna ekstaza konec poletja in konec počitnic prihaja v Škofjo Loko!

V petek, 30. avgusta 2019, bo namreč ob 20. uri v okviru festivala Pisana Loka na Škofjeloškem gradu prvič doslej nastopila priljubljena in mednarodno uveljavljena vokalna zasedba Perpetuum Jazzile.

Po koncertnem šovu Le Spectacle, s katerim so Perpetuum Jazzile predlanskega novembra navdušili polno Halo Tivoli, in po lanski vrnitvi po petih letih v razprodane Stožice z izključno skladbami in aranžmaji slovenske glasbene zakladnice, se po petih letih vračajo tudi v Škofjo Loko!

Koncertni spektakel na gradu bo postregel tudi z nekaj novostmi, ki bodo blizu mladim, slišati in videti pa bo tudi več obujenih aranžmajev, ki bodo zanimivi tudi širokemu krogu njihovih zvestih dolgoletnih oboževalcev in sledilcev.

Kot sporočajo iz Agencije Koncerti, bodo vstopnice na voljo na prodajnih mestih mojekarte.si po Sloveniji (OMV, Petrol, Trafika 3dva, Alpetour, Kiosk Delo Prodaja, Kompas, M Holidays) in prek spleta TUKAJ.

V primeru slabega vremena se bo dogodek preselil v Športno dvorano Trata. Če si boste zagotovili vstopnice za stojišče, boste lahko s seboj prinesli tudi svoj piknik stolček (velja zgolj za Loški grad).

Foto: FB dogodka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating