Vam je prispevek všeč?

Danes je dosedanji škofjeloški župan Tine Radinja tudi uradno, s podpisanimi obrazci podpore, vložil župansko kandidaturo, s čimer se bo v prvem krogu lokalnih volitev v nedeljo, 20. novembra 2022, potegoval za drugi zaporedni županski mandat. Morebitni drugi krog bo v nedeljo, 4. decembra 2022.

»Hvala vsem Ločankam in Ločanom, ki ste si vzeli čas, odšli na Upravno enoto in oddali podporo! Zahvaljujem se tudi v imenu liste Prijatelji Loke, kandidatk in kandidatov za svetnike in svetnice, ki pomagajo uresničevati našo vizijo za celotno občino – podeželje in mesto,« je zapisal Tine Radinja.

In pripisal: »Škofja Loka je kraj, kjer se dobro živi in dobro dela. Naj bo najlepše in najboljše malo mesto v Evropi.« Tine Radinja je kandidat liste Prijatelji Loke, ki je neodvisna lista, zato še naprej zbira podpise podpore, ki pa jih ni več treba overiti na Upravni enoti. »Prvič se srečamo že na stojnici ta teden!«

Lista Prijatelji Loke je sicer najštevilčneje zastopana v škofjeloškem občinskem svetu, saj ima med skupno 28 sedeži 9 občinskih svetnic (4) oziroma svetnikov (5), med njimi tudi Radinjevega predhodnika na županskem stolčku mag. Miho Ješeta.

Vir in foto: FB Tine Radinja, župan občine Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating