Vam je prispevek všeč?

No, tako. Še eno leto se je obrnilo. 2022 je bilo pestro, živahno, tudi razburkano – tako na tujem kot doma. Tudi v naši občini, v Škofji Loki. Volilno telo je dosedanjemu županu Tinetu Radinji z močno večino naklonilo še drugi mandat na čelu občine. Vsem, ki odločajo o usodi Škofje Loke, želim uspešno leto in dober mandat!

V letu 2023 vam, dragi Ločanke in Ločani, želim, da bi vam namesto o pomanjkanju družinskih zdravnikov in pediatrov, vsakodnevnem onesnaževanju okolja, prometnih zamaških in zamiranju objektov v starem mestnem jedru lahko povečini poročal o dosežkih naših sokrajanov, o medsebojnem sodelovanju na različnih ravneh, o enakomernem razvoju vseh delov občine in o uspešnih novih podjetniških pobudah.

Zagotavljam pa vam, da bo portal »Loške novice« ostal prostor odprtega dialoga, v katerem je lahko glas vsakega občanke ali občana slišan. Naj bo torej 2023, dragi Ločanke in Ločani, uspešno, prijazno, razburljivo, pozitivno, solidarno, srečno in zdravo leto s pogledom, uprtim v obetavno prihodnost. In ostanimo povezani!

Besedilo in foto: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating